Известие

Collapse
No announcement yet.

Топка за скоростния лост на дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Топка за скоростния лост на дизел

Здравейте, колеги!
    Топката на скоростния лост доста се е поизносила и кожата се е позакъсала та ми се ще да я сменя.
    Много съм харесал това:
    http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...o-S::4339.html

но 100 лв. за топка за скоростите няма как да дам. Трябва ми някаква алтернатива и въпросът се усложнява с това, че задната скорост ми се вкючва с придърпване и в самата топка трябва да има място да влезе механизма. Препоръчайте ми някой магазин с по-голям избор, да отида да разгледам. За София става въпрос. Важното е да е нещо стилно и да седи добре, нищо в махагон, карбон или други имитации.
    Ориентирайте ме и малко в цените да знам има ли смисъл въобще да се захващам.
    Благодаря предварително!

На твое място бих се разходил по моргите,вече се срещат 147-ци,при някой блъснат екземпляр имаш шанс за запазена топка...
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

А аз ти препоръчвам най-удачния вариянт да ти я претапицират Надали повече от 20-30лв ще ти вземат
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Моята беше махагон и защото и аз не съм фен на махагони ,карбони и т.н. си закупих една алуминиева топка,изчистена,без каквито и да е камъчета и всякакви шарений.Има само имитация на болчета от горната страна.Закупих я за 24 лв.За мен е модификация без муфа но има същите отляти като за теб,с муфа за задната.Не е някаква маркова,но и според мен няма смисъл специално за топка на ск.лост да се дават големи пари.
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Мога да ти предложа тапицер, ако те интересува Моята си я претапицирах и смея да твърдя, че стана много добре

Карах за малко с чисто нова топка СПАРКО, ама не ми беше удобна, както оригиналната. Продадох спаркото и си претапицирах старата по мой вкус (казах на тапицера какво искам)
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Дай му координатите на твоя човек на лично, тук да не кажат нещо реклама, ала бала
            Кажи и какви парички ти излезе претапицирането, предполагам не е повече от 30 лв., ама знае ли човек

Comment

Working...
            X